Sorø Pendlerklub

12. juli 2013 11:59
by rasmus
0 Kommentarer

Manglende stop på Sorø

12. juli 2013 11:59 by rasmus | 0 Kommentarer

Vi har modtaget henvendelse om manglende stop på Sorø Station den fredag den 28/6 samt tirsdag den 2/7 mod Fyn, begge tilfælde kl. 17.08 (IC 19861). Vi har naturligvis henvendt os til DSB omkring dette, men hører gerne hvis andre oplever lignende tilfælde. Henvendelse kan sendes til vores nye e-mail adresse soroependlerklub@gmail.com.

Til orientering er der ikke nogen sikkerhedsrisiko forbundet med et manglende stop, eftersom der er grønt signal og dermed ikke umiddelbart forankørende tog. Men som vi også har skrevet i vores henvendelse til DSB, er det ikke betryggende som passager i toget, at lokoføreren tilsyneladende er uopmærksom i en grad at man glemmer at standse ved en station.

Mvh. Sorø Pendlerklub