Sorø Pendlerklub

1. februar 2015 22:11
by rasmus
0 Kommentarer

Kaffebar på stationen

1. februar 2015 22:11 by rasmus | 0 Kommentarer

Vi har modtaget følgende fra initiativtagerne til en cafe/kaffebar på stationen, hvilket vi naturligvis gerne vil gøre reklame for her.

Til foråret åbner vi en kaffebar i det gamle billetsalg på stationen. Vi ser frem til at servicere Jer med god kaffe og te. Hver morgen står vi klar fra kl. 6.00, hvor det bliver det muligt at købe hjemmelavet friskbagt brød, snacks, frugt samt skyr med granola, kompot og friske bær. Det bliver et sted, som i de tidlige morgentimer hovedsageligt servicerer alle Jer pendlere og senere på dagen tillige en cafe, hvor man kan sidde og nyde sin kaffe eller te med hjemmebagt kage. Hvis I har lyst til at følge med i processen frem mod åbningen eller har nogle spørgsmål til vores sted, vil vi meget gerne i dialog med Jer på facebooksiden Skotte&Stentoft.

I Sorø Pendlerklub håber vi naturligvis at caféen bliver en succes der kan medvirke til at skabe liv i området omkring stationen, til glæde for både pendlere og andre rejsende med tog til og fra Sorø. Så hvis du har forslag eller ønsker til caféen, så tag endelig kontakt til dem på deres Facebook-side: https://www.facebook.com/pages/Skotte-Stentoft/742999692462285.

Mvh. Sorø Pendlerklub