Sorø Pendlerklub

25. juni 2015 23:53
by rasmus
0 Kommentarer

Opdatering vedr. pladssituation

25. juni 2015 23:53 by rasmus | 0 Kommentarer

Hej,

Tak for de henvendelser vi har modtaget omkring

  • Ændret køreplan i forbindelse med sporarbejde
  • Pladsproblemer i myldretiden

Vi har løbende dialog med DSB, som skriver at de har været nødsaget til at ændre køreplanen i forhold til den tidligere udsendte, og man derfor skal benytte http://www.rejseplanen.dk til at se aktuelle afgangstider, helt indtil perioden med sporarbejder slutter den 10. august, hvorefter det forventes at der kan vendes tilbage til normal køreplan og kapacitet. Vi skal ikke forvente at det bliver muligt at der i den nuværende periode indtil 13. juli køres med de sædvanlige minuttal, så desværre er der tale om en noget irregulær frekvens for togene med minuttal ca. 10 og 50.

Vedr. pladssituationen, er det håbet at den sommerferieperioden vil medføre færre rejsende. Det er dog vores erfaring fra tidligere år at der især om eftermiddagen også om sommeren er mange rejsende, så hold os gerne opdateret omkring situationen, ved at sende mail til soroependlerklub@gmail.com

Mvh. Sorø Pendlerklub