Sorø Pendlerklub

25. februar 2020 04:58
by rasmus
0 Kommentarer

Facebook side og sporarbejder i Slagelse 2020

25. februar 2020 04:58 by rasmus | 0 Kommentarer

Facebook - et supplement

Som et supplement til hjemmesiden her, forsøger vi os nu med tilstedeværelse på Facebook. Forhåbentlig vil det betyde, at vi nemmere og hurtigere kan informere togpendlere og andre interessenter om togdrift til og fra Sorø station, kommende forhold som påvirker betjeningen af Sorøs pendlere og passagerer, samt nyheder og relevant information fra DSB. Bemærk, at vi ikke informerer om daglige driftproblemer eller enkelte forsinkelser/aflysninger. Her henvises til www.rejseplanen.dk eller www.dinstation.dk. Vores nye Facebook-gruppe hedder ”Sorø pendlerklub” og vil administreres af pendlertalsmændene. I afsnittet ”om” informeres om gruppens formål, ligesom retningslinjer for gruppen er beskrevet. Vi gør opmærksom på, at vi forbeholder os ret til at slette opslag uden varsel, hvor vi finder kommunikationen irrelevant for gruppen og ved stødende eller usaglig sprogbrug. På samme måde forbeholder vi os ret til, at udelukke medlemmer fra gruppen.

Er du interesseret i, at følge Sorø Pendlerklub på Facebook, så skal du blot anmode om medlemsskab af siden som kan findes her: https://www.facebook.com/groups/491309945136322

 

 

Vi vil fortsat opdatere hjemmesiden med nyhedsbreve for folk som ikke er på Facebook.

Sporarbejder på Slagelse Station 2020

Vi er blevet informeret om, at Slagelse station står overfor en større renovation, som vil have betydning for togdriften i Slagelse men også for passagerer fra Sorø. Seneste nyt er, at Slagelse station lukker for al togtrafik i perioden 17. juli kl 20.00 til 27 juli kl 04.00. Det betyder, at der indsættes togbusser på strækningen, ligesom trafik mod København vil blive påvirket med ændret køreplan og afgangsmønster. Vi er informeret om, at IC-tog kommer til at stoppe i Ringsted men, at flere regionaltog vil køre til Sorø i perioden.

Arbejdet omkring Slagelse station bliver mere omfattende end blot i overstående periode, og det vil ligeledes have en påvirkning at togdriften fra Sorø station. På nuværende tidspunkt er vi ikke bekendt med hvordan og i hvilket omfang det vil have betydning for driften af Sorø. Så snart vi ved mere, vil vi informere om dette.  

Pendlerkluben kan fortsat kontaktes på soroependlerklub@gmail.com men nu også med muligheden via Facebook. Vi medtager alle henvendelser til dialog med DSB for at skildre vores udfordringer som pendlere. Skriv gerne til os – alle henvendelser er velkommen.

 

Venlig hilsen

Jan og Mikkel