Sorø Pendlerklub

26. juni 2014 08:10
by rasmus
0 Kommentarer

Sommerferieperiode i DSB

26. juni 2014 08:10 by rasmus | 0 Kommentarer

Fra på mandag den 30. juni til og med søndag den 17. august skal I være opmærksomme på at DSB kører efter en speciel sommerferiekøreplan, hvilket betyder at de ekstra myldretidstog fra Sorø 6.53 og 7.50 samt regionaltoget fra København H kl. 15.59 ikke kører i denne periode. Som altid, check www.rejseplanen.dk for informationer om afgange.

Husk også at pladsbilletter for cykler er obligatorisk hele sommeren, indtil i hvert fald udgangen af august. Disse pladsbilletter kan kun bestilles enten i betjente salg (Hovedbanen) eller på telefon 70 13 14 15, hvorefter de kan hentes i en automat.

Som altid, skriv endelig til os, hvis der er problemer med pladser på nogle afgange, især i forbindelse med sommerferiekøreplanen, så vi kan bede DSB om evt. at justere antallet af togsæt på de enkelte afgange. I øjeblikket hører vi om manglende pladser kl. 6.00 fra Sorø mod København, men som sagt giv os gerne en status.

God sommer til alle!


Med venlig hilsen

Flemming Meyer Kjærgaard
Rasmus Møller Selsmark
Sorø Pendlerklub

Tilføj kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Eksempel
Loading